Energetické gely Edgar Powergel – okamžitá nálož energie

Edgar Powergel

Okamžitá nálož energie pro všechny Tvoje výzvy!

Co je Powergel?

Edgar Powergel je energetický gel pro sportovce tvořený sacharidovou směsí, která ti okamžitě dodá energii a stabilně ji udržuje. Edgar Powergel je vyvinutý tak, aby nedráždil žaludek a trávící ústrojí, je slazen pouze ovocnými šťávami, neobsahuje kofein, lepek ani mléko a je vhodný i pro vegany.

Naše energetické gely koupíte zde – Edgar Powergel.

Akce – 10 + 3 gely zdarma

Nyní jsme pro vás připravili časově omezenou akci na naše energetické gely. Za cenu 10 gelů jich dostanete 13 – místo 585 Kč tedy zaplatíte jen 390 Kč.

Dostupné akční varianty:

  • 13x Edgar Powergel – lesní plody.
  • 13x Edgar Powergel – multivitamín.
  • 13x Edgar Powergel – pomeranč.
  • 13x Edgar Powergel –mix příchutí.

Vybírat můžete zde – Akce – 10 + 3 gely zdarma.

Akce na energetické gely Edgar Powergel – 10 + 3 zdarma

Jak Powergel funguje?

Sacharidová směs promyšlená do posledního detailu ti okamžitě dodá pořádnou dávku energie. Díky palatinóze, což je sacharid s nízkým glykemickým indexem, nedochází ke kolísání krevního cukru, to zabraňuje pocitu náhlého hladu a zajišťuje maximální využitelnost energie.

Obsažené aminokyseliny potom pomáhají udržet svalovou hmotu a podporují její regeneraci.

Kdy se používá?

Kratší sportovní aktivita pod tři hodiny

Edgar Powergel můžete využít při kratší aktivitě, když je potřeba okamžitě doplnit energii. Nástup energie přichází v rozmezí několika minut po požití. Energie z jednoho gelu vám pak vydrží cca na 45 minut aktivity. Další dávkování pak závisí na délce vaší aktivity.

Ať už se jedná o rychlou desítku na ovále, maraton, trail v lese nebo ultramaraton v horách - naše doplňky vám maximálně pomůžou a skvěle poslouží, ale pamatujte, že základem je vždy pestrý a promyšlený jídelníček.

Delší sportovní aktivita nad tři hodiny

Energetický gel Edgar doporučujeme používat během náročných závodů v kombinaci s naším Powerdrinkem. 

Jak na to?

Před samotným závodem nebo tréninkem si namíchej Edgar Powedrink, nabízíme ho v pěti příchutích - čokoláda, borůvka, mango, pomeranč, meruňka. Mysleli jsme také na vegany, ti si můžou pochutnat na příchuti mango nebo kiwi. Powerdrink je vhodný i pro malé sportovce a to v příchuti mango.

Jakmile ti začnou docházet síly, přichází na scénu hrdina jménem Powergel, který ti okamžitě dodá spoustu energie, aniž by podráždil žaludek. A skvěle také pomůže pár kilometrů před cílovou rovinkou nebo koncem tréninku!

Energetické gely Edgar Powergel

Jaké je složení Edgar Powergelu?

Powergel je vpodstatě sacharidová směs, tvořena palatinózou, maltodextrinem, sacharózou a glukózou. Tento nabombený koktejl je doplněn aminokyselinami a MCT tuky pro ochranu a regeneraci svalů a podporu imunity. Energetický gel dále obsahuje hořčík, L-citrulin, L-carnitin a L-arginin. 

Ve zkratce? Čisté složení bez barviv a sladidel a promyšlený mix špičkových složek pro tvůj maximální výkon.

Jak chutná?

Čistě. Edgar Power nabízíme ve třech příchutích - lesní ovoce, pomeranč a multivitamín. Všechny naše energetické gely jsou slazeny pouze přírodními ovocnými šťávami a neobsahují žádná zbytečná barviva ani dochucovadla. Nemusíte se proto bát tolik neoblíbené chemické dochuti nebo podráždění žaludku.

Výhody Edgar Powergelu v kostce aneb proč si vybrat právě ten náš?

  • Vyvážená sacharidová směs
  • Rovnoměrný přísun energie
  • Nezatěžuje a nedráždí žaludek
  • Skvělá chuť
  • Obsahuje aminokyseliny pro lepší regeneraci svalů
  • Hořčík zabraňuje křečím
  • Neobsahuje lepek ani mléko, vhodný pro vegany
  • Neobsahuje kofein
  • Bez barviv a sladidel
  • Praktické balení a jednoduché otevírání

A jeho nevýhody?

Po vyzkoušení už nebudeš chtít nic jiného, ale neboj se, budeme ho pro tebe vyrábět až do skonání věků. A teď ho navíc koupíš v akci 10+3 zdarma, tak si udělej pořádné zásoby. Příchutě si můžeš namixovat dle libosti.

Dej si náš Powergel