I letos vám Edgar kryje záda na Beskydské sedmičce

Beskydská sedmička je jednou z nejvýznamnějších a nejoblíbenějších akcí v oblasti horských ultra závodů v České republice. Stejně jako v loňském roce jsme i letos oficiálním dodavatelem sportovní výživy pro tento ultra svátek.

Kde všude se setkáte s Edgarem?

Start v Třinci

V areálu startu, na třineckém stadionu najdete stejně jako v loňském roce náš prodejní stan, kde bude možné zakoupit všechny naše produkty. Na místě bude také ochutnávka vybraných dobrot. Pro úspěšné absolvování se vám bude hodit třeba náš Powerdrink, což je nápoj, který vám dodá energii až na 3 hodiny sportovní aktivity. Určitě využijete také naši novinku Power Tablets, což jsou tablety s přírodním kofeinem. V noci jako když najdeš :)

Edgar Power v startovních balíčcích

Každý závodník, který se vydá na trasu Beskydské sedmičky, bude mít ve startovním balíčku připravený náš Magnesium Shot.

Isotonic Drink na občerstvovacích stanicích

Na všech občerstvovacích stanicích budou barely s naším Isotonic Drinkem, což je isotonický nápoj, který má za úkol nejen hydratovat, ale také doplnit energii a chybějící vitamíny, minerály a elektrolyty. Na občerstovačkách bude možné načepovat také klasický hypotonický nápoj.

Edgar na občerstvovacích stanicích

Sleva na nákup našich produktů

V našem eshopu můžete využít 10% slevový kód EDGAR-B7-2023, který platí až do 10. září. Může se vám hodit třeba pro nákup Recovery Drinku, který urychlí vaši regeneraci po téhle beskydské štrece :)

Všem účastníkům Beskydské sedmičky přejeme hodně štěstí a dobré počasí. Užijte si to.